Wat wij doen

Kwaliteit van leven

Goede, verse en gevarieerde voeding

Goede, verse en gevarieerde voeding staat in direct verband met een goede kwaliteit van leven. Dit laatste heeft natuurlijk voor iedereen een andere betekenis. Bewoners van een AZC of noodopvanglocatie behoren tot een kwetsbare groep. Er zijn trauma’s, ontberingen, men ervaart (dagelijks) stress waardoor mentale en fysieke gezondheid niet vanzelfsprekend is. Met MS Food Group willen we met lekker en gezond eten graag bijdragen aan het welbevinden van de bewoners. Een win-winsituatie voor iedereen. Om dit zo goed mogelijk vorm te geven, hebben wij een uitstekende en exclusieve samenwerking met een toeleverancier die landelijk opereert in o.a. de zorgsector.

Flexibele zorg

We denken graag mee

MS Food Group levert niet alleen maar eten en drinken. Wij voelen dat we door onze catering een zorgtaak hebben voor een vaak kwetsbare groep mensen. Hierdoor zijn wij flexibel en denken we natuurlijk graag mee bij speciale gelegenheden of evt. uitzonderlijke omstandigheden. Zo zorgen we bij warm weer graag voor een verfrissend ijsje of extra soep om het zoutgehalte op peil te houden. Ook besteden we indien gewenst, aandacht aan feestdagen zoals Pasen of het Suikerfeest.

Wij zorgen voor alles

Kwaliteit, continuïteit en flexibiliteit

MS Food Group zorgt voor alles rondom de catering van de noodopvanglocaties. De samenstelling en bereiding van de menu’s, maar ook bijvoorbeeld de personele bezetting, de borden, het bestek, disposables en de afwas worden door ons geregeld. Eventuele wensen of aanpassingen kunnen door ons snel worden verwerkt en uitgevoerd. Hierbij zijn de lijnen kort, is er één aanspreekpunt en dragen wij volledige verantwoordelijkheid voor het hele proces. Kwaliteit, continuïteit en flexibiliteit zijn belangrijke pijlers

Met de smaak van thuis

Aantrekkelijke prijs

Wij vinden dat de bewoners van een AZC of noodopvanglocatie recht hebben op een lekkere maaltijd i.p.v. de vaak smakeloze standaard diepvrieskost. Omdat wij landelijk opereren, met grote aantallen werken en goede samenwerkingen hebben met toeleveranciers, kunnen wij dergelijke maaltijden tegen een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden. Graag geven wij u in een gesprek extra uitleg over onze diensten, producten en werkwijze en lichten we de vele verschillende mogelijkheden toe.

Voorbeeldmenu

  • Xim accupid elestin tenihita sus volorestibus mi.
  • Volup atquid ute illibus sum que ommolup tatecto.
  • Ehenda dolupta quiam autem liquam sum eos aut voluptat explat andae volo tem.
  • Optaspe lecabor epellab illaboratem reperis alit ab ipsapit aut maximus, solessectem volorum acest occupta.

Ms Food Group

Vraag het onze professionals, zij helpen je graag verder

Bel ons

+31 53 303 0199

Adres

Euregioweg 358
7532 SN Enschede

E-mailadres

info@msfoodgroup.nl