Van zeer groot tot zeer klein

Vers, voedzaam & variatie

MS Food Group verzorgt landelijk catering op maat en pop-up restaurants naar wens op locatie. Door ons landelijke, logistieke netwerk en ervaring op het gebied van bijzondere catering, bedienen wij snel en flexibel iedere doelgroep. Altijd vers en voedzaam. Van zeer groot tot zeer klein, variërend van ontbijt en lunch, tot snacks, diner en dessert. Al geruime tijd verzorgen wij tot volle tevredenheid, verse maaltijden voor bewoners van verschillende (nood) opvanglocaties. Een diverse groep mensen met evenzo diverse wensen en behoeftes.

Onze chef-koks staan in nauw contact en spreken regelmatig uitgebreid met bewoners. We luisteren naar wat ze lekker vinden, kijken wat veel gegeten wordt en ook welke producten evt. worden gemist of nog gewenst.

Elke dag variatie

Halal

Op deze manier hebben we gevarieerde menu’s samengesteld welke goed aansluiten bij de smaak, achtergrond en de wensen van de bewoners. We bieden een tweewekelijkse cyclus van de dinermenu’s en er is elke dag variatie in het aanbod bij het ontbijt en de lunch. Alle producten en menu’s die we aanbieden zijn voor iedereen standaard, gecertificeerd halal.

Ms Food Group

Vraag het onze professionals, zij helpen je graag verder

Bel ons

+31 53 303 0199

Adres

Euregioweg 358
7532 SN Enschede

E-mailadres

info@msfoodgroup.nl